Adatvédelmi szabályzat

Adatvédelmi információk

A CLEANTEC hygiene technology gmbh ("CLEANTEC") nagy gondossággal védi a store.dysonairblade.eu ("weboldal") weboldalán található felhasználók személyes adatait. Az Ön által megadott személyes adatokat kizárólag a vonatkozó adatvédelmi előírásoknak megfelelően gyűjtjük, kezeljük és használjuk. Az alábbi információk arról tájékoztatják Önt, hogy a weboldal használata során mely személyes adatokat gyűjtik, hogyan, milyen célból, hol és ki kezeli, használja. Itt megtudhatja, hogyan tekintheti meg és hogyan törölheti a tárolt személyes adatokat.

Ezek az adatvédelmi megjegyzések nem vonatkoznak a személyes adatok kezelésére harmadik fél internetes oldalainak interneten történő használatakor, amelyekhez a CLEANTEC webhelyén található hiperhivatkozásokon keresztül férhet hozzá.

Alkalmazandó törvények

A CLEANTEC a személyes adatokat a Németországi Szövetségi Köztársaság vonatkozó adatvédelmi szabályainak, különösen a szövetségi adatvédelmi törvény (BDSG) előírásainak megfelelően gyűjti, dolgozza fel és használja fel.

Adatgyűjtés

Bármikor meglátogathatja a weboldalt személyes adatok megadása nélkül. Ezért bármikor szabadon eldöntheti, hogy meg kívánja-e adni nekünk személyes adatait.

Ha azonban igénybe veszi a weboldalon kínált lehetőségeket információkérésre, kapcsolatba lép a CLEANTEC-kel, részt vesz nyereményjátékokon vagy felmérésekben, vagy regisztrálja az 5 éves garanciát, vagy megrendeléseket ad le a CLEANTEC webshopban, akkor személyes adatokat kell megadnia. Ezek az adatok az Ön vezeték- és keresztneve, címe (utca, házszám, város, ország), telefonszáma és e-mail címe. Mindegyiket. Az adatok a létrejött jogviszony úgynevezett készletadatai. Ha él a fent leírt lehetőségekkel, a személyes adatok a hozzárendelt IP-címmel, a böngésző típusával és a hozzáférési idővel együtt kerülnek mentésre. Csak akkor gyűjtjük, használjuk és kezeljük az Ön személyes adatait, ha Ön kifejezett beleegyezését adta.

Az adatok felhasználása

Az Ön által megadott személyes adatokat csak arra a célra dolgozzuk fel és tároljuk, amelyre a megrendeléshez és a szervízmegkeresésekhez szükség van. Rendelési folyamatok esetén az adatokat a szállítmány helyes kézbesítésének biztosítására használják fel, és abban az esetben, ha egyes tételek nem érhetők el, így lehetőség van az írásbeli és / vagy telefonon való kapcsolatfelvételre a szállítás helyzetével és a továbbítással kapcsolatban. Szervízmegkeresések és garanciaregisztrációk esetén az Ön adatait a jobb és gyorsabb kapcsolatfelvétel érdekében használjuk. Ezenkívül csak akkor lépünk kapcsolatba Önnel a CLEANTEC aktuális információival, termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatban, ha Ön kifejezetten hozzájárult az előzetesen említett információk fogadásához (lásd a „Hírlevél” tételt a regisztrált „ügyfélfiók” tagterületen).

Az elmentett személyes adatokat a CLEANTEC törli, ha a CLEANTEC-nek már nincs szüksége az adatokra arra a célra, amelyre az adatokat mentették, vagy ha Ön törölni kívánja őket. Törlés helyett az adatokat a törvényben előírt esetekben blokkolják (megőrzési időszakok, az érintett jogos érdekei, a törlés kizárása a tárolás típusa miatt).

Ha egy felmérés részeként személyes adatokat ad meg nekünk, adatait az értékelés előtt anonimizáljuk. A CLEANTEC értékelni fogja az Ön adatait a fogyasztási szokások elemzéséhez, valamint rögzíti a trendek és a piac fejlődésének fókuszpontjaihoz. Erre az információra a jobb üzleti döntések meghozatalához és teljesítményünk javításához van szükségünk.

Ügyfélprofil létrehozásához, információk nyújtásához olyan egyéb termékekről vagy szolgáltatásokról, amelyek érdekesek lehetnek a marketing kapcsán, vagy e-mailes hírlevelünk elküldéséhez, ezt csak akkor használjuk, ha beleegyezését adta. Ön határozza meg a felhasználás célját, terjedelmét és időtartamát, valamint az összegyűjtött és tárolt adatok törlését.

Harmadik félnek nincs hozzáférése az Ön személyes adataihoz, kivéve, ha a webáruház megrendelés-feldolgozása részeként úgynevezett adatfeldolgozóként járnak el a CLEANTEC számára. Továbbá senkinek sem közöljük az Ön nevét, e-mail címét vagy egyéb elérhetőségét. Erre csak akkor kerül sor, ha előzetesen kifejezetten hozzájárult ehhez.

Tájékoztatás

A szövetségi adatvédelmi törvény szerint Önnek bármikor joga van információt kapni az Önről tárolt adatokról és az adatok tárolásának céljáról. Ennek lekéréséhez kérjük küldjön egy kérést a webmaster@cleantec.eu címre.

A hozzájárulás visszavonása

A személyes adatok CLEANTEC általi tárolásához, felhasználásához, feldolgozásához és továbbadásához adott hozzájárulását bármikor visszavonhatja. Csak annyit kell tennie, hogy levelet küld a CLEANTEC hygiene technology gmbh, Jogi Osztály adatvédelmi tisztviselőjének, 80539 München, Németország, Maximilianstrasse 13, egy e-mailt a datenschutz@cleantec.eu címre, vagy módosíthatja a fiókját a webhelyen. Bármely személyes adatot ez a folyamat töröl az adatbázisból, kivéve, ha a kötelező jogszabályok megakadályozzák a törlést. Ebben az esetben a személyes adatokat blokkoljuk.

Cookie-k

A weboldal használatának megkönnyítése érdekében a CLEANTEC sütiket használ. A sütik apró információk, amelyeket a böngésző a számítógép merevlemezén tárol, és amelyek hasznosak a weboldalunk használatához. Személyes adatokat nem gyűjtünk, tárolunk és összehasonlítunk a sütik használatával kapcsolatban.

A sütiket csak gyakorlati okokból használjuk, és nem tárolunk bennük semmilyen bizalmas információt. A cookie-kat a webszerver környezet automatikusan generálja. Az ideiglenes internetes fájlok (böngészősáv Extrák-Internet opciók) törlésével bármikor eltávolíthatja a számítógépén tárolt sütiket. Kattintson ide a CLEANTEC cookie-kkal kapcsolatos információkért.

Adatbiztonság

A weboldal biztonsági mechanizmusokkal van felszerelve, hogy megvédje az általunk kezelt információkat az elvesztéstől, visszaéléstől és annak megváltoztatástól.

A CLEANTEC belső adatvédelmi tisztviselőt nevezett ki.

A Google Analytics

Ez a webhely a Google Analytics, a Google Inc. („Google”) webanalízis szolgáltatását használja. A Google Analytics úgynevezett "sütiket", szöveges fájlokat használ, amelyeket a számítógépén tárolnak, és amelyek lehetővé teszik a weboldal használatának elemzését. A "süti" által generált információkat a webhely használatáról általában az USA-ban található Google szerverre továbbítják, és ott tárolják. Ha ezen a webhelyen aktiválják az IP-névtelenséget, akkor a Google előzetesen lerövidíti IP-címét az Európai Unió tagállamaiban vagy az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodás más szerződő államaiban. A teljes IP-címet csak kivételes esetekben az USA-ban található Google szerverre továbbítják, ami ott rövidíti. A webhely üzemeltetője nevében a Google ezeket az információkat felhasználja a weboldal használatának értékelésére, a webhely tevékenységéről szóló jelentések összeállítására, valamint a weboldal üzemeltetőjének a webhely tevékenységével és az internet használatával kapcsolatos egyéb szolgáltatások biztosítására, amelyeket a böngésző továbbít. A Google Analytics keretein belül továbbított IP-címet nem egyesítik más Google-adatokkal. A böngésző szoftverének megfelelő beállításával megakadályozhatja a sütik tárolását; szeretnénk azonban felhívni a figyelmet arra, hogy ebben az esetben előfordulhat, hogy nem tudja teljes mértékben használni a weboldal összes funkcióját. Azt is megakadályozhatja, hogy a Google összegyűjtse a cookie által generált és a webhely használatával kapcsolatos adatokat (beleértve az IP-címet is), és hogy ezeket az adatokat a Google feldolgozza azzal, hogy letölti a következő link alatt elérhető böngészőbővítményt és telepíti: http : //tools.google.com/dlpage/gaoptout? hl = de

További információ a Google Analytics-ről és az adatvédelemről a http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de vagy a http://www.google.com/intl/de/analytics/privacyoverview.html címen érhető el. Weboldalunkon a Google Analytics kibővült a "gat._anonymizeIp ();" kóddal, hogy IP-címét csak névtelen formában rögzítsük.

Kattintson ide a CLEANTEC cookie-kkal kapcsolatos információkért.

Felelős testület

A CLEANTEC felelős a weboldalon megadott adatok összegyűjtéséért, feldolgozásáért és felhasználásáért.

Kapcsolatba lépni

Ha bármilyen kérdése van az adatvédelmi információinkkal vagy a weboldal műszaki jellemzőivel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba a következőkkel: Datenschutz@cleantec.eu

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 14.0px 0.0px; line-height: 16.0px; font: 14.0px 'Trebuchet MS'; color: #262626; -webkit-text-stroke: #262626; background-color: #ffffff} span.s1 {font-kerning: none}
Hungarian